Raad van Tante Kaat oven reinigen

Als je een oven hebt, weet je dat het regelmatig schoon moet worden gemaakt. Er zijn veel verschillende manieren om je oven schoon te maken, maar voor veel mensen is de methode die Tante Kaat aanbeveelt de eenvoudigste en meest effectieve. Met deze methode kun je je oven schoonmaken zonder het gebruik van schoonmaakmiddelen, wat betekent dat je geen schadelijke ingrediënten in je keuken hoeft te hebben.

De eerste stap van de methode van Tante Kaat is het verwijderen van al het voedselresten uit de oven. Zorg ervoor dat je al het voedsel dat je niet kunt verwijderen met een papieren handdoek, met behulp van een stofzuiger verwijdert. Als je klaar bent met het verwijderen van al het voedsel, kun je de oven schoonmaken met een sopje van warm water en milde zeep. Gebruik een vochtige doek om de binnenkant van de oven te vegen en veeg alle resten weg.

Vervolgens kun je de oven schoonmaken met een mengsel van water en azijn. Giet het mengsel in de oven en laat het een paar uur intrekken. Na het intrekken, kun je de oven schoonmaken met een vochtige doek en het azijnmengsel verwijderen.

Tot slot kun je de oven schoonmaken met een vochtige doek en een mengsel van baksoda en water. Giet het mengsel in de oven en laat het een paar uur intrekken. Na het intrekken, kun je de oven schoonmaken met een vochtige doek en het baksodamengsel verwijderen.

De methode van Tante Kaat is eenvoudig, veilig en effectief. Het is een goede manier om je oven schoon te maken zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. Als je deze methode gebruikt, zul je merken dat je oven er weer als nieuw uitziet!