In een paar stappen de perfecte droomtuin

Hoe fijn zal het zijn als je in de tuin zit en je hebt een gevoel dat je in de meest perfecte tuin ooit zit. Met trots kan jij je gasten verwelkomen in de zomer voor een barbecue of een tuinfeest. Vooral met warm weer wil je natuurlijk zo veel mogelijk genieten en ontspannen in je tuin, maar wat als jouw tuin niet helemaal is ingericht hoe jij het wilt? Je hoeft je hier geen zorgen over te maken, want met onze tips kan je binnen no-time genieten van je uitzicht.

Sfeer aanbrengen

Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen stijl. Als je met je partner woont dan is het als eerst verstandig om te kijken wat jullie beiden willen en mooi vinden. Om hier achter te komen kunnen jullie op het internet inspiratie opdoen of woon-en tuinwinkels bezoeken. Om een fijn en warm gevoel te krijgen als je in de tuin zit, is sfeer belangrijk. Bedenk welke kleuren je het liefst wilt gebruiken en combineer deze kleuren met elkaar. Denk bijvoorbeeld aan kussens met patronen, een mooie loungebank, sfeerverlichting, grote en/of kleine vazen en een parasol in jouw favoriete kleur.

Tuinhuis of veranda

De meeste woningen zijn zo gebouwd dat als het bijvoorbeeld regent en je in de tuin staat, dat je geen overkapping hebt. Dat kan vanaf nu anders! Bij VanBeem kan je namelijk terecht voor tuinhuizen en luxe veranda’s. Een veranda is ideaal in zowel de zomer als de winter. Je hebt keuze uit een ruim assortiment, zoals veranda’s van glas, hout, met een plat dak of met een schuifdak. Met de laatstgenoemde veranda heb je de mogelijkheid om elk moment van de dag het dak te openen.

In de tuin kokkerellen en relaxen

Houd je ervan om te koken en is barbecueën jouw ding? Dan hoef je niet meer in de keuken te staan, maar in de tuin. De laatste jaren wordt een buitenkeuken steeds populairder, dus waarom zou jij dit niet in je tuin willen. Mocht jouw budget het toelaten, dan kan je zelfs een luxe spa-en wellness plekje creëren door middel van een zwembad, sauna of een luxe jacuzzi.