Zweden Shirt Thuis 2020-2021 + Kulusevski 15 – L

 109.90

Artikelnummer: 2813400955157231 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Zweden voetbalshirt van adidas voor volwassenen met de officiële bedrukking van Kulusevski (15). In dit shirt speelt het Zweeds voetbalelftal de thuiswedstrijden tijdens het EK van 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende deze periode. Het Zweden thuisshirt is traditioneel overwegend geel en bevat enkele blauwe en lichtblauwe details. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de brede blauwe v-hals, de zogenoemde EQT v-hals. De onderkant van de mouwen zijn voorzien van twee blauwe banen met daartussen één in het lichtblauw. Over beide schouders zijn de 3 adidas strepen aangebracht. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het blauwe en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Zweedse voetbalbond In de nek van het thuisshirt is de naam van het land verwerkt, SVERIGE.
100% polyester. De Zweden tenues zijn uitgerust met de Adidas AeroReady® Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Kulusevski (15) betreft de officiële en originele Zweden bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen.