SKU 7905402111060575 Winkel / categorie

Zwart Anti-Muggennet voor Ramen

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

Krijg je vaak van die ongewenste kleine beestjes in je huis? Het enige wat je wilt, is genieten van het heerlijke, fijne koele briesje binnen het comfort van je woonkamer. Maar als je het raam open laat staan dan kun je er ZEKER van zijn dat ongewenste gasten zoals – vliegen, motten, muggen, of noem maar op – binnenkomen! Ze hebben ongeveer 2 seconden (of minder) nodig om een weg naar binnen te vinden, maar het kan wel anderhalve dag duren voordat ze je verjaagd hebt. Je hoeft je vanaf nu geen zorgen meer te maken dat je ze nog moet verjagen, met dit Zwarte Anti-Muggennet voor Ramen houd je ze buiten de deur!
Geniet van de frisse lucht vanuit je comfortabele bank zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je per ongeluk een raam openzet en de insecten of andere beestjes binnen kunnen komen. Dit Zwarte Anti-Muggennet voor Ramen zal ervoor zorgen dat de beestje buiten blijven, terwijl de koele bries wel nog steeds naar binnen kan komen. Met de zelfklevende Velcro klittenband die bij de verpakking wordt geleverd is hij eenvoudig aan te brengen. Het is geschikt voor alle ramen rondom het huis, en kunnen gemakkelijk op maat worden gemaakt door simpelweg de randen er af te knippen zodat ze ook passen op kleinere ramen.
Geen muggenbeten, bijensteken, of andere ergernissen meer die open ramen met zich mee kunnen brengen door vandaag nog dit Zwarte Anti-Muggennet voor Ramen te installeren.
Diameter opening: 2 mm
Gaas Grootte: 130 cm x 150 cm
Kleur: Zwart