SKU 7905400196525518 Winkel / categorie

Zelfklevende push-up BH

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 14.95

Beschrijving

Natuurlijk wil je graag weleens pronken met die adembenemende jurk met open rug. En met een decolleté dat elke mannenblik spontaan vijftien centimeter neerwaarts duwt. Welke vrouw voelt zich niet graag onweerstaanbaar? Kleine kink in de kabel – hoe hou je die tweeling netjes op z’n plaats? Want die filmdiva’s op de rode loper mogen dat gemakkelijk laten lijken, die hebben daar vast wel een roedel aan assistenten voor in dienst.
Vanaf nu is deze sexy killerlook haalbaar voor elke vrouw. Met deze onzichtbare beha zonder bandjes zie je er in geen tijd uit als een bom. De milieuvriendelijke silicone binnenin zorgt ervoor dat het hele zootje op z’n plaats blijft zitten. Die silicone irriteert niet, kwestie van je huid niet nodeloos op de proef te stellen. De binnenkant is vrij van silicone ter hoogte van de tepels, zodat die vrij kunnen ademen.
Het design zorgt ervoor dat je eventuele vetrolletjes netjes weg kan moffelen, niemand zal ook maar vermoeden dat ze er zijn. De buitenkant is gemaakt van zacht, natuurlijk, comfortabel materiaal. Dankzij het insnoersysteem kan je je borsten bij elkaar duwen door simpelweg aan het touwtje te trekken. Voilà, alweer drie extra mannen die hun speekselproductie niet meer onder controle kunnen houden.
Keuze uit twee kleuren, zwart of huidkleurig. Voor borstmaten A tot G.
Levertijd: 5-20 werkdagen.