SKU 6229800288536125 Winkel / categorie

Vloerkleed Debby

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 209.00

Beschrijving

Nooit meer een koude vloer onder het bed
Niet alleen trendy, maar ook lekker zacht en warm: een vloerkleed! Ideaal wanneer je een koude vloer hebt en ‘s winters niet kunt slapen door je koude voeten, die écht niet willen opwarmen! Daarnaast geeft de grafische, geometrische print een gave twist aan je interieur.
Materiaal
Het vloerkleed is gemaakt van 90% PES en 10% katoen en is uitgevoerd in de kleur wit met een speels, zwart lijnenpatroon.
De afmetingen van het vloerkleed zijn: 170 x 240 cm (l x b).
Die wil ik!
Word je graag persoonlijk geholpen? In onze showroom ben je zes dagen per week welkom en helpt één van onze collega’s je graag bij je keuze en het beantwoorden van al je vragen.
Online bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij Livengo is dit in ieder geval zo gepiept. Binnen een paar stappen bepaal je helemaal zelf wat je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Wij nemen vervolgens binnen enkele dagen contact met je op om je bestelling door te nemen en een leverdatum af te stemmen. Enkele dagen voor levering ontvang je per email het exacte tijdstip (op 1 of 2 uur nauwkeurig), zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten.