VFL Wolfsburg Shirt Thuis 2021-2022 + Champions League Badges – XXL

 109.90

Artikelnummer: 2813401308713825 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële VFL Wolfsburg thuisshirt 2021-2022 van Nike voor volwassenen met de officiële Champions League badges op de mouwen. Dit zijn de officiële Champions League Starball badge en de UEFA Foundation badge. In dit voetbalshirt speelt VFL Wolfsburg de Champions League thuiswedstrijden in de Volkswagen Arena. Het VFL Wolfsburg tenue is dit jaar geïnspireerd door het prototype van de Volkswagen, de zogenaamde Erlkönige. Het tenue is lichtgroen en bevat een design van gebroken ruiten. In deze ruiten zijn diagonale banen in twee tinten groen verwerkt. Verder bevat het tenue witte accenten. De toelopende v-hals is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Volkswagen staat op het midden van het tenue in het donkerblauw. De binnenkant van de hals is uitgerust met een wolf, verwijzend naar de bijnaam van de club: ”Die Wölfe.” Dit tenue wordt gedragen door spelers als Weghorst, Lacroix, Schlager, Mbabu, Baku, Brekalo, Philipp, Otavio en andere spelers.
100% polyester. Dit tenue is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.
Bedrukking
Het is mogelijk dit shirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de VFL Wolfsburg Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële printing, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan.