SKU 7905400196737867 Winkel / categorie

Verstelbare Roede met Veerspanning voor Gordijnen en Kasten

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

Verstelbare Roede met Veerspanning voor Gordijnen en Kasten
Deze Verstelbare Roede met Veerspanning voor Gordijnen en Kasten past zowat overal! Als je je saaie jaloezieën wilt vervangen door een set kleurrijke gordijnen en je uiteindelijk geen zin hebt om weer gordijnen aan te schaffen, dan is deze multifunctionele veerroede een stuk eenvoudiger te installeren en ook nog eens ongelofelijk voordelig. Voilà! Het enige wat je hoeft te doen is deze stang los te maken en je jaloezieën opnieuw te installeren. Ze zijn ook geweldig als je op zoek bent naar meer hangruimte voor je wasgoed, of voor meer ruimte in zelfs je garderobe voor je mooi gestreken overhemden! Hij is gemakkelijk te installeren, budgetvriendelijk en probleemloos.
********************************************
Deze Verstelbare Roede met Veerspanning voor Gordijnen en Kasten is eenvoudig te installeren. Geen enkel gereedschap is nodig! Houd hem gewoon vast en stel de stang af tot deze vlak tegen de zijkanten van je raam of kastwand ligt en laat het zuigmechanisme aan beide uiteinden hem op zijn plek houden. Je kunt deze stang vast maken aan wanden, ramen en zelfs aan deuren bevestigen zonder enige schade.
Ga je gang en voeg vandaag nog wat meer op hangruimte toe in je huis met deze Verstelbare Roede met Veerspanning voor Gordijnen en Kasten.
Materiaal: Metaal + PVC
Diameter: ~ 1.3 cm
Lengte: 30 – 50/ 40 – 70 cm/ 55 – 90 cm
Kleur: Zwart