SKU 7905402110950812 Winkel / categorie

Verstelbare Dodehoekspiegel voor in de Auto

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 14.25

Beschrijving

Deze verstelbare dodehoekspiegel is perfect voor nerveuze chauffeurs. Een dode hoek kan zenuwslopend zijn als je aan het auto rijden bent en daarbij ook nog soms achterom moet kijken. Terwijl je probeert te voorkomen dat je een automobilist die voor jou rijd omver rijdt, probeer je ook nog de automobilisten aan de andere zijde te ontwijken. Ongeacht hoe voorzichtig je ook bent in het signaleren, in het voor – en achteruit kijken en vervolgens telkens weer opnieuw kijken, er is altijd een moment dat een onoplettende autobestuurder uit het niets opduikt. Het wordt tijd dat je jezelf een heleboel leed bespaart door gebruik te maken van deze Verstelbare Dodehoek Spiegel.
Het wordt tijd dat je gaat investeren in je eigen verkeersveiligheid en ( geestelijk welzijn) zodat je niet meer verrast kunt worden door een voertuig dat onverwachts opduikt. Deze Verstelbare Dodehoekspiegel heeft een gebogen ontwerp om je gezichtsveld te verbeteren terwijl je gewoon recht vooruit kunt blijven kijken! De grote aangepaste rotatiehoek verwijdert alle dode hoeken tijdens het rijden en parkeren.
Het is de accessoire voor in je auto waar je zeker in wil investeren om de veiligheid van die van jezelf en die van anderen te kunnen garanderen, zelfs die van roekeloze automobilisten.
Materiaal: Glas en Plastic en 3M Lijm
Vorm: Ronde Kiezelsteenvorm
Installatiemethode: Pastamethode