Verenigde Staten Shirt Thuis 2020-2021 + Dest 2 (Fan Style) – S

 109.95

Artikelnummer: 2813400124043293 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Verenigde Staten thuisshirt van Nike voor volwassenen met de bedrukking van Dest (2). In dit voetbalshirt speelt het nationale elftal van de Verenigde Staten de interlands in de periode 2020-2021. Dit tenue wordt dus gedragen tijdens de kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2022. Het voetbalshirt van de USA is dit seizoen geheel wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en rode accenten, geïnspireerd door de Amerikaanse vlag en het logo van de USA Soccer. Deze kleuren komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de zigzagbaan aan de zijkanten van het tenue. Ook de crew neck van dit voetbalshirt heeft deze kleuren. Op de rechterborst prijkt het speciale Nike Futura logo, welke bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. De andere borst is uitgerust met het officiële logo van de US Soccer. Verder prijkt op de achterkant de naam van het land: USA.
100% polyester. De Verenigde Staten tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Dest (2) betreft de Verenigde Staten Fan Style bedrukking. Deze bedrukking is in kleur, font en stijl identiek aan de officiële bedrukking. Alleen het rugnummer bevat aan de onderkant niet het logo van de US Soccer.