SKU 7905402111987575 Winkel / categorie

Ultra-dunne 8,5 Inch Digitale Writing Tablet

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 21.95

Beschrijving

Ben je het ook beu om telkens al die zware schriften met je mee te moeten sjouwen? Of je nou graag je schrift gebruikt om aantekeningen te maken in de les, of dat je gewoon graag een geheugensteuntje bij je wilt hebben voor al je dagelijkse to-dos, het is gewoon niet leuk meer om ze telkens mee te moeten zeulen. Het is de 21e eeuw, dus waarom heeft nog niemand iets ontworpen om die irritante en zware boeken te vervangen?! Nou, dan is dit zeker iets voor jou: de Ultra-Dunne 8,5 Inch Digitale Writing Tablet.
Deze Ultra-Dunne 8,5 Inch Digitale Writing Tablet is precies waar je naar op zoek bent als je er genoeg van hebt om steeds van die zware schriften mee te moeten nemen on-the-go. Met een gewicht van slechts 100 gram, neemt hij vrijwel geen ruimte in beslag en is hij zó licht, dat je wel eens zou kunnen vergeten dat hij in je tas zit! Hij is gemakkelijk te gebruiken; schrijf gewoon op wat je maar wil met de surface pen die bij de tablet zit, en verwijder snel iets door op de knop aan de voorkant te drukken.
Weg met die zware, oude schoolschriften en maak voortaan notities op deze handige Ultra-Dunne 8,5 Inch Digitale Writing Tablet!
Materiaal: ABS + Elektronische Delen
Grootte: 228 mm x 147 mm x 5 mm
Gewicht: ~ 110 g
Stroomvoeding: 1 x CR2016 Button Batterij
Het Pakket Bevat: 1 x 8,5 Inch LCD Writing Tablet, 1 x Surfa Pen, 1 x CR2016 Button Batterij