Tottenham Hotspur Shirt Thuis 2021-2022 + Europa Conference League – L

 104.90

Artikelnummer: 2813400467958169 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nike Tottenham Hotspur thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen met op de mouwen de officiële Conference League badges. Deze badges bestaan uit de Europa Conference League badge en de UEFA Foundation badge. In dit voetbalshirt speelt Tottenham Hotspur de Conference League thuiswedstrijden in het Tottenham Stadium gedurende 2021-2022. Het Tottenham Hotspur thuistenue 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van 100 jaar geleden. 100 jaar geleden won de club de FA Cup en droegen de Londenaren voor het eerst in de geschiedenis de haan, de zogenaamde cockerel, op het tenue. Het voetbalshirt van Tottenham Hotspur is volledig wit en bevat aan de zijkanten een taping met daarin een bloemenpatroon. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het navy blauw en de andere borst bevat de badge van de club. Sponsor AIA versiert het midden van het tenue. De binnenkant van de hals is uitgerust met een print van de cockerel, die voor het eerst in 1921 op de tenues van Tottenham verscheen. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Kane, Bale, Bergwijn, Son, Alli, Reguillon, Vinicius, Lamela, Lucas Moura, Ndombele en nog meer spelers.
100% polyester. De Tottenham Hotspur tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
Het is mogelijk dit Tottenham Hotspur voetbalshirt te voorzien van een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers dragen tijdens de Premier League wedstrijden dit seizoen.