SKU 7905402110911645 Winkel / categorie

Tomatensnijder

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 16.49

Beschrijving

Heb je ooit van die “Keuken Hack” video’s gezien die je leren hoe je een heel pakje cherry tomaten in één snijbeweging doormidden kunt snijden? Ja, die video’s die je vertellen een bord boven het fruit te plaatsen, en vervolgens je mes door het midden te halen. Tegelijkertijd moet je echter hopen dat je niet per ongeluk een pak suiker op het aanrecht raakt… of jezelf. Gewoon even een herinnering aan Keuken Veiligheidsregel #1: Gebruik messen voorzichtig.
Deze Tomaten Snijder is veilig en makkelijk te gebruiken, wat hem een geweldige keukenaccessoire maakt voor zowel jou als je kinderen. De Tomaten snijder heeft geen blootgestelde messen waardoor je handen tegen schade worden beschermd. Leg je tomaten, druiven of ander klein fruit in de snijder en schuif simpelweg om het fruit perfect doormidden te snijden.
De Snijder is gemaakt van Roestvrijstalen messen die voorkomen dat roest zich ophoopt en voor een dunne, scherpe snee zorgt wanneer je je fruit aan het snijden bent. Het onderstel is gemaakt van stevig en hoogwaardig plastic waar de bladen gegarandeerd niet doorheen komen.
Je food prep dagen zijn zojuist eenvoudiger geworden met deze makkelijk te gebruiken Tomaten Snijder.
Materiaal: Roestvrij Staal (messen) en Plastic (basis)
Grootte: 7 cm x 7.5 cm x 20 cm
Gewicht: 200 g
Kleur: Rood of Groen