SKU 7905402114369189 Winkel / categorie

Sushi Maker (Waarom Sushi Als Een SUPER Food Moet Worden Beschouwd!)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 7.49

Beschrijving

Sushi Maker
(Waarom Sushi Als Een SUPER Food Moet Worden Beschouwd!)
Sushi is een gerecht waar mensen over de hele wereld van genieten. Al meer dan 700 maakt het een belangrijk onderdeel uit van de Japanse keuken. Vaak zijn mensen zich er echter niet van bewust dat Sushi een aantal verrassende gezondheidsvoordelen heeft!
Ja dat klopt! Een heerlijk gerecht om van te genieten en verrassend gezond tegelijk! Klinkt dat te mooi om waar te zijn !? Lees verder en overtuig uzelf!
*********************************************
Hart gezondheid
Sushi staat bekend om zijn hoge hoeveelheden geconcentreerde vormen van omega-3-vetzuren. Dit is misschien wel het meest gewilde en aangehaalde voordeel van sushi. Deze vetzuren werken als een “goede” vorm van cholesterol die verstopte bloedvaten helpt voorkomen. Omega-3 is ook in verband gebracht met het helpen verlagen van de bloeddruk. De soorten sushi die bijzonder rijk zijn aan omega-3 zijn meerforel, haring, tonijn en zalm.
Hormoonverordening
Veel sushirollen zijn verpakt in dunne vellen zeewier – of nori in het Japans. Zeewier bevat een aantal gezonde mineralen, waarvan jodium de belangrijkste is. Dit belangrijke mineraal is een essentieel onderdeel van ons dieet en is vooral belangrijk voor de goede werking van onze schildklier. Hoewel te veel jodium negatieve effecten kan hebben, helpt een goed niveau – zoals dat in zeewier – om hormonen in evenwicht te brengen en metabolische activiteiten te optimaliseren.
Metabolisme-boost
Vis bevat veel eiwitten en weinig vet en calorieën. Dit is een combinatie die geweldig is voor ons metabolisme. Laagcalorische, hoogwaardige eiwitten kunnen het vermogen van ons lichaam om goed te functioneren aanzienlijk verbeteren, nieuwe cellen creëren en energie metaboliseren, wat ons sterk en gezond houdt.
Preventie van kanker
Vis is niet het enige onderdeel van sushi. Hoewel de toppings en ingrediënten van rol tot rol kunnen verschillen, worden de meeste sushi-broodjes geserveerd met wasabi en gember, die beide antikankerverwekkende eigenschappen hebben vanwege hun antioxiderende verbindingen. Deze antioxidanten zijn in staat om vrije radicalen te neutraliseren en daardoor hun vermogen om te muteren in kankercellen te elimineren. Bovendien heeft het sporenmineraal selenium, dat in sushi wordt aangetroffen, ook eigenschappen tegen kanker.
Ondersteunt het immuunsysteem
Zoals we al zeiden, is sushi meer dan vis. Twee ingrediënten die bijna altijd worden gecombineerd met sushi zijn wasabi en gember, en beide ingrediënten hebben antibacteriële eigenschappen. Dit betekent dat als u zich zorgen maakt over versheid of ongewenste bacteriën, deze twee antivirale middelen mogelijk kunnen helpen bacteriën te doden, wat in feite uw immuunsysteem helpt versterken.
Circulatie
IJzer wordt zowel in vis als in sojasaus aangetroffen – twee belangrijke elementen van sushi. Wanneer u voedingsmiddelen eet die veel ijzer bevatten, kan dit uw rode bloedcellen stimuleren, met name door de productie ervan te bevorderen. Hoe meer rode bloedcellen je hebt, hoe beter je bloedsomloop, metabolisme, huidskleur, haargroei en vermogen om te genezen is.
Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, is sushi niet alleen heerlijk, maar ook een behoorlijk gezond gerecht. Het is een hart-gezond voedsel dat je lichaam voorziet van de nodige voedingsstoffen en mineralen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat, hoewel een gemiddeld stuk sushi slechts 200 calorieën bevat, wanneer u begint met het toevoegen van sauzen op basis van mayonaise en tempura-coatings, dit aantal snel kan verdubbelen, zo niet drievoudig.
Heb je geen tijd om naar een Japans restaurant te gaan om je favoriete Sushi te bestellen? Maak er zelf een met de Sushi Maker, een erg handig en praktisch hulpmiddel om thuis gemakkelijk en professioneel sushi te maken. Je kunt er ook broodjes met groente, aardappel, kaas, vlees etc. maken om iedereen te verrassen met gevarieerde en originele gerechten.
Specificaties:
Gemaakt van polypropyleen
Modern en functioneel ontwerp
Bereid sushi in 6 eenvoudige stappen
Ca. afmetingen: 22 x 8 x 10 cm
Handleiding met 4 recepten in 12 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds)
Verpakken in 12 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds)