SKU 7905402111987574 Winkel / categorie

Stijlvolle Multi- Functionele Uniseks Polar Fleece Gezichtsmasker

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 10.95

Beschrijving

Het winterseizoen staat weer voor de deur en dat betekent koude, winderige en ijzige ritten van en naar je werk of naar waar je ook maar naar toe gaat. Of je nu op de fiets zit of op een motor, de kou gaat door merg en been terwijl je op weg bent naar je bestemming. Lijdt geen kou meer en kijk eens of dit Stijlvolle Multifunctionele Uniseks Polar Fleece Gezichtsmasker iets voor jou is.
Deze Stijlvolle Multifunctionele Uniseks Polar Fleece Gezichtsmaskers zijn zeer geschikt voor winterse dagen en nachten, of je nu gewoon een ritje maakt langs de kust of een nooduitstapje maakt naar de winkel. Draag dit Stijlvolle Multifunctionele Uniseks Polar Fleece Gezichtsmasker om je hoofd, gezicht en nek warm te houden en voorkom bevriezing van je gezicht. Het is gemaakt van warm, zacht comfortabel fleece materiaal dat zowel duurzaam, winddicht en stofdicht is.
Blijf deze winter lekker warm en voorkom bevriezing door een van deze Stijlvolle Multifunctionele Uniseks Polar Fleece Gezichtsmaskers te dragen als je op de fiets zit of op de motor en terwijl je naar welke bestemming je ook maar op weg bent!