SKU 7905402112028822 Winkel / categorie

Staande Draaibare Telefoonhouder

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.49

Beschrijving

Merk je ook dat je steeds weer de neiging hebt om door social media te scrollen? Of dat je steeds bij rare Youtube video’s belandt? En vind je het ook niet irritant dat wanneer dat gebeurt, je heel de tijd je telefoon omhoog moet houden? Nou, wanneer je weer eens een van DIE dagen hebt waarbij moeten opstaan om je laptop te pakken gewoon te veel moeite is, zou het dan ook niet handig zijn als je één van deze Staande Draaibare Telefoonhouders zou hebben?
Deze Staande Draaibare Telefoonhouders zijn perfect als je op zoek bent naar iets om je telefoon in vast te zetten terwijl je lekker op je bureaustoel aan het chillen bent. Hij is gemaakt van stevig kunststofmateriaal, zodat je er zeker van kunt zijn zeker dat ie je niet in de steek laat. Ook zorgt het kop-kom design ervoor dat je de hoek waarop je naar je telefoon kijkt kunt aanpassen, waardoor het nog fijner is om naar je favoriete video’s te kijken. Je hoeft niet langer meer te worstelen om een plek te vinden om je telefoon op te laten rusten en evenmin hoef je je telefoon nog omhoog te houden!
Maak het jezelf (en je armen) gemakkelijker wanneer je in één van die moods bent om gewoon doelloos door je telefoon te scrollen met deze Staande Draaibare Telefoonhouder.
Materiaal: Plastic
Gewicht: ~ 76 g
Lengte: 115 mm
Compatibel: Telefoon kleiner dan 7 inch
Kleur: Zwart of Wit