SKU 7905400197820337 Winkel / categorie

Spiegel voor op reis met led-lichtjes

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 17.95

Beschrijving

Welk reislustig meisje droomt er niet van een fotosessie op een Thais strand? Een paar lekkere filters op Instagram en de ogen van je vriendinnen vallen uit hun kassen. Het kan wel een probleem zijn om ietwat deftig make-up aan te brengen in een strandhut. Wanneer het toilet een gat in de grond is, is er doorgaans geen fatsoenlijke spiegel voorhanden.
Met deze reisspiegel ben je op het ergste voorbereid. En het beste van al: dankzij de twee uitklapbare zijspiegeltjes heb je best wat spiegeloppervlak om mee te werken. Het is dus niet zo’n miezerig opklapexemplaar waar niet eens je hele gezicht in past. Inclusief acht led-lichtjes, werkend op twee meegeleverde batterijen, kwestie van ook te kunnen schminken na de draaiuren van de generator.
Dankzij het klein (15x12x1,3 centimeter) en opvouwbaar formaat kan je ‘m overal mee naartoe nemen. Dus niet alleen op reis, maar ook om even snel je make-up bij te werken voor een belangrijke vergadering, of in de auto op weg naar een hete date. Een onmisbaar gadget voor ieder die zich graag vrouw voelt.
Levertijd: 5-20 werkdagen.