Spanje Shirt Thuis 2020-2021 + A. Iniesta 6 (Gallery Style) – M

 104.90

Artikelnummer: 2813400190218221 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Spanje voetbalshirt van adidas voor volwassenen met de Gallery Style bedrukking van voormalig sterspeler A. Iniesta (6). In dit shirt speelt het Spaans voetbalelftal de thuiswedstrijden tijdens het EK van 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende deze periode. Het Spanje thuisshirt is traditioneel overwegend rood en bevat enkele gele details. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door een all-over print gebaseerd op de vlag van Spanje. De voorkant is verdeeld in verschillende vlakken en deze vlakken bevatten allen een andere tint rood. De drie adidas strepen over beide schouders zijn in het geel en de zogenoemde EQT v-hals is in het rood. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het geel en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Spaanse voetbalbond met daarboven een gouden ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 2010. In de nek van het Spanje shirt is een leeuw verwerkt.
100% polyester. De Spanje tenues zijn uitgerust met de Adidas AeroReady® Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De achterkant van dit tenue bevat de de naam en het nummer van voormalig sterspeler A. Iniesta (6). Dit betreft de Gallery Style bedrukking. In het rugnummer is namelijk een afbeelding van Iniesta verwerkt.