SKU 7905400197859371 Winkel / categorie

Sonische elektrische tandenborstel

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 34.95

Beschrijving

Elektrische tandenborstels poetsen je tanden grondiger. Ze zorgen er ook voor dat je niet té hard poetst – ja, dat kan – en dat je zo je tandvlees niet beschadigd. Het mag geen wonder heten dat onafhankelijke tandartsen (lees: degenen die niet betaald worden door een fabrikant van elektrische tandenborstels) dit beschouwen als de beste manier om je tanden proper te houden en te vrijwaren van gaatjes, plak en ander tandheelkundig ongewensts.
Met andere woorden: ieder die een moer geeft om z’n eigen gebit, zal gek zijn van deze elektrische tandenborstel van Digoo. De tandenborstel ligt prima in je handpalm en kan maximaal 31.000 rotaties per minuut maken. Geef toe, daar kom jij na decennia van manuele tandenpoetservaring nog altijd niet aan.
De timer van 2 minuten zorgt ervoor dat je de aanbevolen tijd poetst. De pauze elke 30 seconden herinnert je eraan dat je best van mondgebied verandert. Deze Digoo-tandenborstel heeft vijf poetswijzen – poets, gevoelige verzorging, zachte massage, wit en polijsten, en is verkrijgbaar in zwart en wit.
Uiteraard is dit ding gemaakt om in de badkamer te gebruiken. Het laadt op in 18 uur, daarna kan je 120 minuten poetsen. Gesteld dat je tweemaal daags poetst, is dat dus een hele maand. Inclusief tandenborstelhoofd, reisdoosje en al hetgeen je nodig hebt om op te laden, en cadeauverpakking. Uhhh… Vergeet je tandenborstel niet!
Levertijd: 5-20 werkdagen.