SKU 7905400196738890 Winkel / categorie

Slimme activity tracker

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 17.25

Beschrijving

Geef toe, na een dagje citytrippen in Berlijn geeft weinig zo veel voldoening als weten dat je 14 kilometer hebt gestapt. En dat je daarbij het equivalent aan calorieën van die drie Berlijnse bollen hebt verbrand. Helaas hebben de vliegtuigtickets en hotelkamer je bankrekening al zo hard doen bloeden dat een duur sporthorloge er niet meer afkan. Gelukkig moet een sporthorloge niet duur zijn.
Neem nu deze elegante slimme armband. Hiermee kan je niet enkel je stappen tellen – en de afstand, tijd en verbruikte calorieën van je wandeling – je kan er een heleboel meer mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je slaappatroon te tracken. Zo kom je te weten wanneer je licht dan wel diep slaapt. Met behulp van de tabel kan je je slaap eventueel verbeteren. En wat gedacht van het alarm dat je waarschuwt als je te lang stilzit? Hey vriend, uit de zetel! Tijd om even een blokje te lopen, effe naar de waterkoeler te wandelen of enkele rekoefeningen te doen.
Deze armband kan je meldingen geven van sms’en, telefoontjes en activiteiten op je sociale media. Al kan je die functie uiteraard ook uitzetten. Je kan er ook vanop afstand je camera mee bedienen. Opladen doe je via USB, dus geen gesukkel met kabels. Dit ding laadt op een uurtje helemaal op en kan er daarna weer dagen tegenaan. Op de stand-bystand kan ie zelfs 10 dagen mee. Eet je hart uit, Nokia 3310!
Verkrijgbaar in vijf kleuren – zwart, groen, blauw, paars en roos – want voortaan moet een sporthorloge niet enkel grijze muizen tevreden stellen. Dankzij z’n extreme lichtgewicht (18 gram) is het geen belemmering om deze armband te dragen.
Levertijd: 5-20 werkdagen.