SKU 7905400196636565 Winkel / categorie

Siliconen vorm voor 7 pannenkoekjes

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 11.95

Beschrijving

Bij dinerpartijtjes presenteren we met gepaste trots onze culinaire kunstwerkjes aan al onze eetgasten, maar zwijgen we geheid over het gezwoeg dat daaraan vooraf ging. Want koken is niet enkel kloppen, ziften, braden en bakken, maar vooral heel vaak heel hard vloeken. De keukenprinses (m/v) mag zich bij ons aanmelden, van wie de pannenkoeken nog nooit zo aanbrandden dat de beeltenis van Jezus Christus zichtbaar werd. Wiens eieren zien er nooit of te nimmer gehandicapt uit?
Je moet dus niet eens een kluns in de keuken zijn om het nut van deze pannenkoekenmal in te zien. Het concept is simpel, de uitvoering evenzeer. Verwarm de pan voor, leg de mal erin en giet deeg in de zeven gaten. Na enkele minuten draai je de vorm probleemloos om, nog een paar minuutjes wachten en je bent klaar.
Deze mal leent zich niet enkel perfect voor de bereiding van minipannenkoeken, maar is ook uitermate geschikt voor spiegeleieren, omeletten, hash browns en nog een heleboel andere dingen. In het Engels bestaat daar een woord voor, foolproof. Waarmee we bedoelen dat zelfs een losgeslagen halvezool dit taakje niet kan verknallen met deze mal.
De mal is gemaakt van siliconen en kleeft niet, aan pan noch deeg.
Afmetingen: 40×23 cm.
Levertijd: 5-20 werkdagen.