SKU 7905402109877030 Winkel / categorie

Siliconen Telefoonhouder voor op de fiets

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 12.49

Beschrijving

Siliconen Telefoonhouder voor op de fiets
Fietsen is vandaag de dag makkelijker door smartphones. Het in en uit je zak halen van je telefoon kan echter gevaarlijk zijn. Het kan leiden tot het laten vallen van je telefoon, of erger. Uiteindelijk, of je hem simpelweg gebruikt voor zijn GPS functie of om te sporten, is het bij je hebben van een telefoon wel degelijk handig.
Deze Siliconen Telefoonhouder voor op de fiets eindigt het dilemma of je tijdens het fietsen je telefoon uit je zak moet halen om hem even te checken of niet. Bevestig deze houder simpelweg aan je fiets en plaats je telefoon erin. Vervolgens zal de houder je telefoon perfect stil houden zodat jij er gemakkelijk op kunt kijken, zonder dat je hem in de hand vast hoeft te houden.
********************************************
Doordat deze Telefoonhouder voor op de Fiets gemaakt is van harde siliconen, is hij duurzaam, rekbaar en slijtvast. Hij kan ook gebruikt worden voor motorfietsen, kinderwagens en meer! Het regelen van een tinder date op de fiets is nu makkelijker dan ooit dankzij de Siliconen Telefoonhouders voor op de Fiets. Geen onnodige boetes meer… Betaal de drankjes op je date in plaats van de boete voor het gebruik van je telefoon in het verkeer!
Product Specificaties:
Materiaal: Siliconen
Kleur: Zwart
Grootte: Geschikt voor telefoons van 10 tot 14 cm