SKU 7905402112028825 Winkel / categorie

Roestvrijstalen Vacuüm Thermosfles met LCD Temperatuurdisplay

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 24.95

Beschrijving

Je vergeet al zo snel dat een thermosfles je drinken eigenlijk best warm kan houden… en met warm bedoelen we HEET. Meestal zijn ze redelijk goed geïsoleerd zodat ze je drankje binnenin gloeiend heet kunnen houden, terwijl ze aan de buitenkant als kamertemperatuur aanvoelen. Dus we geven je echt niet de schuld wanneer je ons vertelt over die keer dat je een derdegraadsbrandwond hebt opgelopen op je lippen toen je een slokje uit je thermosbeker dronk… au! Nou, waarom investeer je dan niet een thermosfles die je helpt herinneren aan de warmte (en je laat weten wanneer je drankje genoeg is afgekoeld zodat je hem kunt drinken), zoals deze Roestvrijstalen Vacuüm Thermosfles met LCD Temperatuurdisplay.
Deze Roestvrijstalen Vacuüm Thermosfles met LCD Temperatuurdisplay houdt je drankje net zo warm als een andere thermos tijdens de koude winterdagen, maar zal je er ook aan herinneren dat je moet opletten voordat je een slok neemt! Raak gewoon het LCD touch screen aan om de temperatuur in de thermos te bekijken. De fles is geschikt voor koffie, chocomel, en heeft zelfs thee met een design dat de thee en het water van elkaar scheidt.
Zorg dat je deze Roestvrijstalen Vacuüm Thermosfles met LCD Temperatuurdisplay in huis haalt! Het is de slimme thermosfles waarvan je niet eerder wist dat je hem nodig zou had!
Materiaal (plastic delen): Voedselveilig Plastic PP
Materiaal Deksel: LCD Temperatuur Controle + Stalen binnenkant
Materiaal van het Lichaam: 304 Roestvrijstaal
Grootte: 6,5 cm x 23 cm
Inhoud: 500 ml