Portugal Shirt Uit 2020-2021 + Ronaldo 7 – XL

 109.90

Artikelnummer: 2813400678146623 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Portugal uitshirt 2020-2021 voor volwassenen met de officiële bedrukking van Ronaldo (7). In dit tenue speelt het Portugese voetbalelftal de Euro 2020 uitwedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-21. Het Portugal uitshirt is dit seizoen geïnspireerd door het uitshirt van 2016, het jaar waarin het land het EK won. Het voetbalshirt is turquoise en wordt gekenmerkt door de drie brede vlakken, waarin strepen zijn verwerkt in de kleuren van het logo van de Portugese bond. Deze vlakken bevatten twee zwarte banen aan de buitenkant met daartussen twee rode banen en een groene band. Het vlak aan de onderkant loopt ook door over de achterkant van het voetbalshirt. Verder is het tenue voorzien van een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. In de hals bevindt zich de letter P, als verwijzing naar het land. De onderkant van de mouwen hebben een zwarte band en deze kleur komt ook weer terug in de taping aan de zijkanten van het tenue.
100% polyester. De Portugal tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Ronaldo (7) betreft de officiële en originele Portugal bedrukking. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers op het tenue dragen. Deze bestaat uit de naam, het rugnummer en een borstnummer.