Portugal Shirt Thuis 2020-2021 + Ronaldo 7 – XL

 109.90

Artikelnummer: 2813400871220393 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Portugal thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen met de officiële bedrukking van Ronaldo. In dit tenue speelt het Portugese voetbalelftal de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-21. Het Portugal thuisshirt is dit seizoen een eerbetoon aan het winnen van het EK van 2016. Het tenue heeft een klassiek design en is overwegend bordeaux rood met en polo kraag. In de polokraag is in het goud de letter P verwerkt en ook het Nike logo op dit tenue is goud. Verder wordt het Portugal thuisshirt gekenmerkt door de zigzag taping aan de zijkanten van het tenue. In deze taping zijn de kleuren van het logo van de Portugese bond verwerkt. Deze taping bevat twee zwarte banen aan de buitenkant met daartussen twee rode banen en een groene band. Het vlak aan de onderkant loopt ook door over de achterkant van het voetbalshirt. Op de borst prijken de logo’s van de voetbalbond en Nike.
100% polyester. De Portugal tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Ronaldo (7) op dit tenue betreft de officiële en originele Portugal bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers dit seizoen op het tenue dragen. Deze bedrukking bestaat uit een rugnummer, borstnummer en de naam van de speler.