Polen Vapor Match Shirt Thuis 2020-2021 + Lewandowski 9 – S

 164.90

Artikelnummer: 2813401393303459 Categorie:

Beschrijving

Dit is het Polen Vapor Match thuisshirt 2020-2021 van Nike voor volwassenen met de bedrukking van Lewandowski (9). Het Vapor Match voetbalshirt betreft het tenue dat door de spelers ook daadwerkelijk wordt gedragen tijdens de wedstrijden van het Poolse elftal. In dit voetbalshirt speelt het Poolse elftal de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit voetbalshirt wordt bovendien gedragen in de Nations League. Het Polen shirt is dit jaar een eerbetoon aan de voetbalshirts van de jaren ’70 en ’80, een periode waarin het nationale elftal grote successen behaalde. Het voornaamste kenmerk van het tenue is de badge van de voetbalbond op het midden van de borst staat. Een ander detail van het tenue is de polo kraag. Deze kraag bevat bovendien een brede rode band. Deze kleur komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. Verder is het Polen shirt geheel wit met op de rechterborst een rode swoosh van Nike. De zijkanten van van het voetbalshirt bevatten een taping in de vorm van een bliksemschicht en de binnenkant van de hals bevat het moderne logo van de voetbalbond.
Extra informatie Nike authentic voetbalshirts
De authentic voetbalshirts van Polen bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de VaporKnit technology. Vaporknit levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt VaporKnit voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Bovendien drogen voetbalshirts met Vaporknit 25% sneller dan zijn voorgangers, waardoor je licht blijft tijdens de wedstrijden of trainingen. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
De bedrukking van Lewandowski (9) op dit tenue betreft de officiële en originele Polen bedrukking. Deze printing is identiek aan de bedrukking die de spelers op het tenue dragen.