Polen Shirt Thuis 2020-2021 + Lewandowski 9 – XXL

 109.90

Artikelnummer: 2813400926160713 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Polen thuisshirt 2020-2021 van Nike voor volwassenen met de bedrukking van Lewandowski (9). In dit voetbalshirt speelt het Poolse elftal de Euro 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit voetbalshirt wordt bovendien gedragen in de Nations League. Het Polen shirt is dit jaar een eerbetoon aan de voetbalshirts van de jaren ’70 en ’80, een periode waarin het nationale elftal grote successen behaalde. Het voornaamste kenmerk van het tenue is de badge van de voetbalbond op het midden van de borst staat. Een ander detail van het tenue is de polo kraag. Deze kraag bevat bovendien een brede rode band. Deze kleur komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. Verder is het Polen shirt geheel wit met op de rechterborst een rode swoosh van Nike. De zijkanten van van het voetbalshirt bevatten een taping in de vorm van een bliksemschicht en de binnenkant van de hals bevat het moderne logo van de voetbalbond.
100% polyester. De Polen tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Lewandowski (9) betreft de officiële en originele Polen bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen. Deze bedrukking bestaat uit een rugnummer, borstnummer en de naam van de speler.