PME Legend nubuck leren sneakers dusty olive (€ 79.95 ipv € 139.95): de beste tipsBekijk het product voor meer info

PME Legend nubuck leren sneakers dusty olive (€ 79.95 ipv € 139.95)

Heb je interesse in een PME Legend nubuck leren sneakers dusty olive? Via deze aanbieding kan je deze goedkope merkkleding kopen met korting aan een goedkope prijs van 79.95 euro in plaats van 139.95 euro. PME Legend nubuck leren sneakers dusty olive. PBO72038-6019. Boven- en binnenmateriaal leer. Off white rubberen zool. Profiteer van deze merkkleding outlet aanbieding!

PME Legend nubuck leren sneakers dusty olive: merkkleding met korting

Hier volgt meer beknopte informatie over deze goedkope merkkleding aanbieding met korting:

  • huidige prijs na korting: 79.95 euro
  • originele prijs: 139.95 euro
  • merk: PME LEGEND PALL MALL
  • /Herenkleding/Schoenen/
  • groen

Wil je nog meer informatie kennen? Bekijk deze kleding aanbieding dan zeker verder! Ontdek ook andere merkkleding met kortingen tot 70% en meer!

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.