Paris Saint Germain 4e Voetbalshirt 2020 + Jordan 23 – M

 104.90

Artikelnummer: 2813401222694917 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Paris Saint Germain 4e shirt van Nike Jordan voor volwassenen met de officiële bedrukking van Jordan (23). In dit voetbalshirt speelt PSG de Ligue 1, Coupe de Ligue en Champions League wedstrijden in het Stade De France gedurende 2020. Het shirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door verticale banen over het midden van het shirt. Deze strepen zijn in de kleuren van de Franse vlag (wit, rood en blauw). Bovendien zijn dit de kleuren van het logo van de NBA. In het midden worden deze strepen onderbroken voor de naam van de sponsor ALL (Accor Live Limitless). Verder bevat het shirt een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De rechter borst bevat de Jumpman van Jordan en de andere borst is uitgerust met het logo van de Franse club.
100% polyester. De Paris Saint-Germain tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Jordan (23) betreft een speciale bedrukking, geheel in stijl van de bedrukking op het basketbalshirt van Michael Jordan.