SKU 7905402109767101 Winkel / categorie

Outdoor Actie Wandelrugzak

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 38.49

Beschrijving

Als je een fervent buitensporter bent, dan weet je dat het meest belangrijke om altijd bij je te hebben, water is. Toch merk je waarschijnlijk ook dat het dragen van een grote fles water, naast je andere bezittingen, in een normale rugzak niet altijd even handig is als je aan het wandelen, hardlopen, klimmen of fietsen bent over een lange afstand.
De perfecte rugzak voor bij het wandelen, hardlopen, klimmen, fietsen, en meer is de 3L Hydration Pack Wandelrugzak die je de flexibiliteit geeft om te bewegen, draaien en te springen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het op- en neergaan van een losse tas. De rugzak is ontworpen om te passen net zoals een racevest, met aanpasbare banden bij je schouders en torso wat voor een optimale pasvorm zorgt. Wij garanderen comfort en gemak wanneer je je water en andere bezittingen met je mee neemt op avontuur met de 3L Hydration Pack Running Backpack Vest.
Geen zorgen meer over het eruit halen en weer terug stoppen van je waterfles wanneer je dorst hebt. De Hydration Rugzak komt met extra ruimte voor een 3L water opslag zak die je vast kunt maken aan een drinkslang. De tas heeft een opbergruimte van 43x25x6 centimeters waardoor je genoeg ruimte hebt om al je bezittingen veilig mee te nemen op je reis, met vakjes aan de binnenkant om alles te ordenen. Je hoeft je niet langer meer zorgen te maken dat je je tas te zwaar inpakt voor je parcours of cross-country rit.
Onze hydration rugzak is gemaakt van waterproof nylon dat zorgt voor duurzaamheid én de veiligheid van je bezittingen tegen water van buiten garandeert.
De 3L Hydration Pack Running Backpack Vest komt in het zwart.
Beschrijving:
Materiaal: Waterproof Nylon
Wateropslag: 3L
Kleur: Zwart
Grootte: 43x25x6 cm / 16.9×9.8×2.36 inch
Levertijd: 3-14 werkdagen