Outdoor Actie Wandelrugzak (38.00% korting): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Outdoor Actie Wandelrugzak (38.00% korting)

Ben je op zoek naar een interessante dagaanbieding? Dan is deze actie misschien iets voor jou! Je koopt de Outdoor Actie Wandelrugzak aan met een korting van 38.00%. Dat betekent dat je slechts 48.95 euro betaalt in plaats van 78.95 euro.

Aanbieding Outdoor Actie Wandelrugzak: meer informatie

Hier volgt meer informatie over deze aanbieding:

  • korting: 38.00%
  • prijs na korting: 48.95 euro
  • originele prijs: 78.95

Wil je alle informatie kennen over deze actie, of wil je dit product meteen bestellen? Dan moet je deze aanbieding gewoon verder bekijken en je ontdekt alles wat je hierover wilt weten!

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.