SKU 7905402109767996 Winkel / categorie

Opblaasbare Schatkist Drank Koeler

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 30.95

Beschrijving

Je hoeft niet alleen een piratenfeestje te houden als excuus om deze opblaasbare cooler te kopen! De nieuwe opblaasbare ijsblokjeshouder Drank Koeler is perfect voor alle outdoor feestjes en activiteiten, of je nou thuis blijft of naar het strand gaat.
Het Schatkist ontwerp is leuk voor kinderen om de schatten te ontdekken die in deze schatkisten verborgen liggen! Open de kist en ontdek de verborgen snacks onder het ijs of pak gewoon een verfrissend drankje voor jezelf dat op het ijs ligt na het doen van tikkertje onder de zon! Het unieke ontwerp is ook perfect voor outdoor activiteiten op het strand of in het park en om te voorkomen dat je per ongeluk een drankje uit iemand anders’ koeler haalt!
De nieuwe opblaasbare ijsblokjes Bucket Drank Koeler is makkelijk op te blazen en makkelijk om leeg te laten lopen zodat je hem eenvoudig kunt opbergen en meenemen. Makkelijk om te dragen en licht van gewicht, vouw hem op en neem hem mee naar het stand waar je de ice bucket opblaast voor gebruik. De opblaasbare Schatkist ijsemmer is gemaakt van PVC, een thermoplastisch materiaal dat zeer geschikt is voor isolatie en licht van gewicht. Dit maakt de ijsemmer perfect om je drankjes koud te houden, zelfs wanneer geplaatst op heet zand of andere hete oppervlakken!
Waarom stoppen bij een drankemmer? Gebruik de Nieuwe Opblaasbare ijsblokjes Bucket Drankkoeler om ijs in te bewaren en andere items koud te houden, zoals fruit, ijsjes of andere snacks.
Deze opblaasbare schatkist ijsemmer is perfect voor elke leuke gelegenheid. Een geweldige aanvulling voor een kostuumfeestje of een leuk cadeautje voor jonge kinderen.
Beschrijving:
Materiaal: PVC
Kleur: Zwart, Geel
Gewicht: 600 gram
Grootte: 60x38x30 centimeter
Levertijd: 3-14 werkdagen