Oostenrijk Shirt Thuis 2020-2021 + Trimmel 16 (Fan Style) – M

 104.95

Artikelnummer: 2813401476867923 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Oostenrijk thuisshirt van Puma voor volwassenen. In dit shirt speelt het nationale elftal van Oostenrijk de EK 2020 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende deze periode. Het thuisshirt van Oostenrijk is overwegend rood met witte details. Zo is het Oostenrijk shirt voorzien van witte mouwen en een witte ronde hals. De biesjes bevatten twee rode streepjes. Het rode gedeelte bevat op de voorkant lichtrode stipjes. De mouwen zijn op de schouders voorzien van het Puma logo. Dit logo prijkt ook op de rechterborst en de andere met dat van de voetbalbond.
100% polyester. De Oostenrijk tenues zijn uitgerust met het Puma Dry Cell systeem, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.
Bedrukking
Dit tenue bevat de naam en het rugnummer van Trimmel (16). De bedrukking op dit tenue betreft de Oostenrijk Fan Style bedrukking. Dit is niet de officiële bedrukking, maar in kleur, font en stijl identiek daaraan. Het rugnummer bevat alleen niet het logo van de voetbalbond.