SKU 7905402114395086 Winkel / categorie

Ontspannend Gel-Oogmasker (Hoe De Zomerhitte Ervoor Zorgt Dat Je Er Ouder Uitziet)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 10.49

Beschrijving

Ontspannend Gel-Oogmasker
(Hoe De Zomerhitte Ervoor Zorgt Dat Je Er Ouder Uitziet)
We hebben allemaal gehoord dat UV-stralen van de zon de huid kunnen beschadigen, wat kan leiden tot rimpels, pigmentvlekken en vroegtijdige veroudering. Recent onderzoek suggereert echter dat warmte je huid op een vergelijkbare manier kan beschadigen. Chronische blootstelling aan hitte (zoals te dicht bij een open haard zitten, regelmatig een warmwaterkruik gebruiken of baden in te heet water) kan een aandoening veroorzaken die erythema ab igne (EAI) wordt genoemd en die gevlekte, roodbruine vlekken op de onbeschermde huid veroorzaakt. De vlekkerige verkleuring kan vervagen wanneer het oppervlak wordt beschermd tegen hitte, maar kan uiteindelijk permanent worden als de huid herhaaldelijk wordt blootgesteld aan hoge temperaturen. Huidbeschadiging werd vroeger beschouwd als een probleem gedurende de zomer, maar de waarheid is dat u het hele jaar door voor uw huid moet zorgen.
********************************************
Je huid beschermen tijdens de zomer
Hoewel we allemaal willen geloven dat genieten van de zomer weinig of geen invloed heeft op de gezondheid van onze huid, is dit over het algemeen niet het geval. Veel mensen nemen hun zonbeschermingsroutine niet serieus genoeg en lijden onder de gevolgen van vroegtijdige veroudering. Net als warmte veroorzaken UV-stralen ook angiogenese en andere factoren die het uiterlijk van uw huid kunnen aantasten.
Vergeet Sunblock niet
Tussen de directe zonnebrand, vroegtijdige veroudering en het risico op huidkanker is het dragen van sunblock niet iets dat u kunt negeren. Het dragen van sunblock is het hele jaar door van vitaal belang, maar het is vooral belangrijk wanneer u meer tijd buitenshuis doorbrengt in gevaarlijke zones, zoals het zwembad, de golfbaan of het strand. Sunblock moet minimaal SPF 30 zijn en meerdere keren per dag worden aangebracht bij blootstelling aan zonnestralen. Het moet ook zink of titaniumoxide bevatten. Zelfs met hoeden, parasols en schaduw kunnen de intense zonnestralen weerkaatsen op het zand of beton en schade toebrengen aan de onbeschermde huid.
Drink genoeg water
In de zomer is het normaal dat u zich vermoeid en vermoeid voelt als gevolg van uitdroging. Je lichaam verdrijft en gebruikt water sneller als het warm is, dus je moet hier rekening mee houden om voldoende hydratatie te behouden. Uitdroging heeft niet alleen invloed op uw interne gezondheid, maar veroorzaakt ook schade aan uw huid, waardoor een droge, gerimpelde en voortijdig verouderende huid ontstaat. Voldoende water drinken is essentieel om je huid zacht, soepel en gezond te houden.
Professionele huidverjonging
Als je al worstelt met de effecten van zon- en hitteschade, zijn er tal van opties die een jeugdiger uiterlijk kunnen herstellen. Hoewel uitgebreide veroudering van het gezicht met een operatie kan worden gecorrigeerd, kunnen sommige patiënten hun gewenste uiterlijk bereiken met niet-chirurgische opties zoals injectables of andere innovatieve technologieën. De huid van elke patiënt is anders, dus elke verjongingsbehandeling of -programma moet worden afgestemd op hun unieke conditie en esthetische doelstellingen.
Je huid beschermen tijdens de winter
Voordat u de thermostaat in de winter hoger zet, moet u er rekening mee houden dat warmte uw huid kan beschadigen, zelfs voordat u verkleuring opmerkt. Blootstelling aan hitte kan collageen- en elastinevezels in de lederhuid vernietigen, waardoor het uiteindelijk dunner en zwakker wordt, wat leidt tot voortijdige rimpels. Warmte kan ook de angiogenese stimuleren (groei van nieuwe bloedvaten), wat kan leiden tot gebroken haarvaten, rode vlekken en ongelijkmatige pigmentatie. Ten slotte is aangetoond dat warmte ‘vrije radicalen’ genereert, deeltjes die het collageen en DNA in je huid beschadigen.
Wat je kunt doen
Vermijd langdurig recht voor de kachel of open haard te zitten.
Als je merkt dat je huid rood wordt in bad of onder de douche, zet dan het vuur lager om af te koelen.
Als je een kleine kachel in de buurt van je bureau of stoel gebruikt, verander dan de positie zodat de hitte niet direct op je huid komt.
Huidverzorging thuis
Het negeren van uw huidverzorgingsroutine tijdens de zonnige zomer of kille wintermaanden heeft niet alleen invloed op uw onmiddellijke teint, maar resulteert ook in vroegtijdige veroudering en andere langetermijneffecten. Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke maatregelen neemt om uw huid te beschermen, moet u proactief zijn over uw huidgezondheid. Een goede huidbehandeling is essentieel voor een mooie en jeugdige teint. Naast een goede reiniger moet iedereen na het wassen een huidtoner gebruiken, gevolgd door een serum, een vitamine A & D-crème en een vochtinbrengende crème. Het absoluut beste product om veroudering van de huid te voorkomen, behalve sunblock, is een Retin-A-product. Retinol of Retin-A moet de rest van uw leven elke nacht voor het slapengaan worden aangebracht. Je gezonde huid zal je er jarenlang dankbaar voor zijn.
Bescherm je huid en jezelf om er nog ouder uit te zien met het Relaxing Gel Eye Mask. Ideaal om de ogen te ontspannen, de bloedsomloop te activeren, vermoeide ogen te verbeteren, hoofdpijn of migraine te verlichten enz.
Specificaties:
Gemaakt van PVC en vloeibare gel
Elastische band voor een perfecte pasvorm
Kan koud of warm worden gebruikt
Geschikt voor vriezer en magnetron
Aanbevolen om de temperatuur te verlagen, zwellingen, hoofdpijn en jeuk te voorkomen (koud gebruik)
Aanbevolen om de bloedcirculatie te activeren, vermoeidheid en pijn te verlichten (warm gebruik)
Afmeting ca: 23 x 7 cm
Verpakken in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests, Russisch , Lets)