Only zilverkleurige leerlook rok (€ 29.95 ipv € 34.99): de beste tipsBekijk het product voor meer info

Only zilverkleurige leerlook rok (€ 29.95 ipv € 34.99)

Heb je interesse in een Only zilverkleurige leerlook rok? Via deze aanbieding kan je deze goedkope merkkleding kopen met korting aan een goedkope prijs van 29.95 euro in plaats van 34.99 euro. Only zilverkleurige leerlook rok. Cinder 15144427. Bovenstof pu. Zachte binnenzijde (polyester). Maat 38: lengte 54 cm – tailleband breedte 38 cm. Profiteer van deze merkkleding outlet aanbieding!

Only zilverkleurige leerlook rok: merkkleding met korting

Hier volgt meer beknopte informatie over deze goedkope merkkleding aanbieding met korting:

  • huidige prijs na korting: 29.95 euro
  • originele prijs: 34.99 euro
  • merk: ONLY
  • /Dameskleding/Rokken/
  • grijs

Wil je nog meer informatie kennen? Bekijk deze kleding aanbieding dan zeker verder! Ontdek ook andere merkkleding met kortingen tot 70% en meer!

Rubriek
Webshop
Bookmark and Share
Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan eens naar deze promoties!

Enkele opmerkingen die van belang zijn: De prijzen die DeBesteTips.be vermeldt, zijn richtprijzen. Bekijk deze aanbieding, het product of de reis verder om de actuele en juiste prijs, korting en andere info te weten. DeBesteTips.be is een informatieve website die producten, reizen, aanbiedingen en interessante webshops verzamelt op 1 site. Daarom heeft DeBesteTips.be geen invloed op het aanbod, de beschikbaarheid, de kortingen en de prijzen. Als dit product / de reis is uitverkocht, of de actie en de korting zijn afgelopen, heeft deze website DeBesteTips.be ook hierop geen invloed. Gelieve er tevens rekening meer te houden dat er steeds bijkomende kosten aangerekend kunnen worden op de aankoop. De verzendkosten zijn hiervan een goed voorbeeld.