Nigeria Vapor Match Shirt Thuis 2020-2021 + Okocha 10 – S

 129.90

Artikelnummer: 2813400504165888 Categorie:

Beschrijving

Dit is de authentic versie van het Nigeria thuisshirt 2020-2021 met de officiële bedrukking van Okocha (10). Dit is het tenue dat de spelers ook daadwerkelijk dragen en dit tenue is uitgerust met de Nike VaporKnit technologie. Het Nigeria tenue heeft ook dit seizoen een opvallend design. Het voetbalshirt is geïnspireerd door de cultuur van het land. Het tenue is een combinatie van wit en groen en bevat een all-over print van ruiten, welke op de body van het tenue een kerstboom design vormen. Het midden van het tenue is wit en over het centrale gedeelte loopt een design van zilveren driehoeken. Dit design van driehoeken en zigzagbanen komt ook terug aan de zijkanten van het tenue en op de mouwen. De mouwen zijn overwegend groen. Verder is het tenue aan de zijkanten uitgerust met een zwarte taping en ook de ronde hals is zwart. Op het midden van de borst staan de logo’s van de Nigeriaanse voetbalbond en Nike.
Extra informatie Nike authentic voetbalshirts
De authentic voetbalshirts van het Nigeria zijn uitgerust met de VaporKnit technology. Vaporknit levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt VaporKnit voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Bovendien drogen voetbalshirts met Vaporknit 25% sneller dan zijn voorgangers, waardoor je licht blijft tijdens de wedstrijden of trainingen. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
De bedrukking van Okocha (10) betreft de officiële en originele Nigeria bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen.