Nigeria Shirt Thuis 2020-2021 + Osimhen 9 – XS

 109.90

Artikelnummer: 2813400489210029 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nigeria thuisshirt 2020-2021 van Nike voor volwassenen met de officiële bedrukking van Osimhen (9). In dit voetbalshirt speelt het Nigeriaanse voetbalelftal de kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2022 in de periode 2020-2021. Het Nigeria tenue heeft ook dit seizoen een opvallend design. Het voetbalshirt is geïnspireerd door de cultuur van het land. Het tenue is een combinatie van wit en groen en bevat een all-over print van ruiten, welke op de body van het tenue een kerstboom design vormen. Het midden van het tenue is wit en over het centrale gedeelte loopt een design van zilveren driehoeken. Dit design van driehoeken en zigzagbanen komt ook terug aan de zijkanten van het tenue en op de mouwen. De mouwen zijn overwegend groen. Verder is het tenue aan de zijkanten uitgerust met een zwarte taping en ook de ronde hals is zwart. Op het midden van de borst staan de logo’s van de Nigeriaanse voetbalbond en Nike.
100% polyester. De Nigeria tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van Osimhen (9) betreft de officiële en originele Nigeria bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen.