Napoli Authentic Shirt Thuis 2020-2021 + Maradona 10 – S

 109.90

Artikelnummer: 2813401223321418 Categorie:

Beschrijving

Dit is de authentic versie van het SSC Napoli thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen met de bedrukking van Maradona (10). De authentic versie is uitgerust met de Kappa Kombat Pro System technologie. In dit voetbalshirt speelt Napoli de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Stadion San Paolo in 2020-2021. Het Napoli thuisshirt is dit jaar lichtblauw met donkerblauwe accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw en hetzelfde geldt voor de v-hals. De linkerborst bevat de Napoli clubbadge en op het midden van de borst staan de sponsoren LETE EN MSC. Het Kappa logo prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen. Op het midden van de borst is de Coppa Italia badge aangebracht. Deze badge draagt de club dit seizoen omdat het vorig seizoen de Italiaanse beker gewonnen heeft. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de initialen van de club en op de achterkant van het tenue staat ook sponsor KIMBO.
100% polyester. De SSC Napoli tenues zijn uitgerust met de Kappa Hydroway technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht. Dit authentic voetbalshirt is ook voorzien van de Kappa Kombat Pro System technologie. Deze technologie zorgt voor het ademende en elastische materiaal van de tenues. Het tenue is gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon, welke zorgen voor meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort.
Bedrukking
De bedrukking van Maradona (10) betreft de officiële en originele Napoli bedrukking. Dit is dezelfde printing als de spelers van Napoli op het tenue dragen.