SKU 7905402109868385 Winkel / categorie

Multifunctionele bank organizer

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 16.95

Beschrijving

Ben je het ook zat om steeds onder de tafel in de woonkamer te moeten kruipen om die pen te vinden die op mysterieuze wijze van de tafel is gerold? Of hoe vaak ben je wel niet de afstandsbediening kwijtgeraakt? Of denk eens aan het omgooien van je drankje of het moeten reiken naar je snacks op tafel, nadat je eindelijk de perfecte positie hebt gevonden op de bank.
Deze multifunctionele sofa organizer maakt aan al deze problemen voorgoed een einde. Zeg maar vaarwel tegen het kwijtraken van de afstandsbediening tussen de bank, of het omgooien van je drankje! Deze kleine bankaccessoire houdt al je bezittingen veilig en dichtbij. Je kunt je afstandsbediening, snacks, of drankjes gewoon naast je houden terwijl je je favoriete games, TV shows of films kijkt. Hang hem gewoon aan de zijkant van de armleuning van je bank en drop al je spullen in één van de 6 handige vakjes.
Deze sofa-accessoire is zoals geen enkele andere! Deze sofahouder komt ook met een platte bovenkant, waardoor je armleuning verandert in een tafelblad! Door het materiaal heb je maximale stabiliteit wanneer je spullen uit de zakken haalt, terwijl je eten en drinken veilig op de platte bovenkant blijft staan. En het beste van alles, hij past altijd en over elke bank!
Kleur: Zwart
Gewicht: 250g
Materiaal: Oxford
Grootte: 55,5 x 32 cm
Levering: 3-14