SKU 7905402114395087 Winkel / categorie

Milieuvriendelijke Waterdispenser (De Fatale Oorzaak Van Een Zonnesteek Tijdens De Zomer En Hoe Deze Te Vermijden)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 10.95

Beschrijving

Milieuvriendelijke Waterdispenser
(De Fatale Oorzaak Van Een Zonnesteek Tijdens De Zomer En Hoe Deze Te Vermijden)
Een zonnesteek is een aandoening die wordt veroorzaakt door oververhitting van uw lichaam, meestal als gevolg van langdurige blootstelling aan of fysieke inspanning bij hoge temperaturen. Deze ernstigste vorm van hitteblessure, een zonnesteek, kan optreden als uw lichaamstemperatuur stijgt tot 104 °F (40 °C) of hoger. De aandoening komt het meest voor in de zomermaanden.
Een zonnesteek vereist een spoedbehandeling. Een onbehandelde zonnesteek kan snel uw hersenen, hart, nieren en spieren beschadigen. De schade wordt erger naarmate de behandeling steeds meer wordt uitgesteld, waardoor het risico op ernstige complicaties of overlijden toeneemt.
********************************************
Oorzaken
Een zonnesteek kan optreden als gevolg van:
Blootstelling aan een hete omgeving. Bij een type hitteberoerte, niet-uitgevoerde (klassieke) hitteberoerte genoemd, leidt het in een warme omgeving tot een stijging van de lichaamstemperatuur. Dit type hitteberoerte treedt meestal op na blootstelling aan warm, vochtig weer, vooral gedurende langere periodes. Het komt het meest voor bij oudere volwassenen en bij mensen met chronische ziekten.
Inspannende activiteit. Een hitteberoerte bij inspanning wordt veroorzaakt door een toename van de lichaamstemperatuur die wordt veroorzaakt door intense fysieke activiteit bij warm weer. Iedereen die oefent of werkt bij warm weer, kan een zonnesteek krijgen, maar het komt het meest voor als je niet gewend bent aan hoge temperaturen.
Bij elk type zonnesteek kan uw toestand worden veroorzaakt door:
Overtollige kleding dragen die voorkomt dat zweet gemakkelijk verdampt en je lichaam verkoelt
Alcohol drinken, wat van invloed kan zijn op het vermogen van uw lichaam om uw temperatuur te reguleren
Gedehydrateerd raken door niet genoeg water te drinken om de door zweten verloren vloeistoffen aan te vullen
Risicofactoren
Iedereen kan een zonnesteek ontwikkelen, maar verschillende factoren verhogen uw risico:
Leeftijd
Inspanning bij warm weer
Plotselinge blootstelling aan warm weer
Een gebrek aan airconditioning
Bepaalde medicijnen
Bepaalde gezondheidsvoorwaarden
Complicaties
Een zonnesteek kan een aantal complicaties veroorzaken, afhankelijk van hoe lang de lichaamstemperatuur hoog is. Ernstige complicaties zijn onder meer:
Vitale orgaanschade. Zonder een snelle reactie op een lagere lichaamstemperatuur kan een zonnesteek ervoor zorgen dat uw hersenen of andere vitale organen opzwellen, wat mogelijk tot permanente schade kan leiden.
Dood. Zonder snelle en adequate behandeling kan een zonnesteek dodelijk zijn.
Preventie
Heatstroke is voorspelbaar en te voorkomen. Neem deze stappen om een zonnesteek tijdens warm weer te voorkomen:
Draag loszittende, lichtgewicht kleding. Het dragen van overtollige kleding of kleding die strak past, zal je lichaam niet goed laten afkoelen.
Bescherm tegen zonnebrand. Zonnebrand beïnvloedt het vermogen van uw lichaam om zichzelf af te koelen, dus bescherm uzelf buitenshuis met een hoed en zonnebril met een brede rand en gebruik een breedspectrum zonnebrandcrème met een SPF van minstens 15. Breng zonnebrandcrème royaal aan en breng elke twee uur opnieuw aan – of vaker als je zwemt of zweet.
Drink veel vloeistoffen. Gehydrateerd blijven helpt je lichaam te zweten en een normale lichaamstemperatuur te behouden.
Neem extra voorzorgsmaatregelen bij bepaalde medicijnen. Wees op uw hoede voor hittegerelateerde problemen als u medicijnen gebruikt die het vermogen van uw lichaam om gehydrateerd te blijven en warmte af te voeren, kunnen beïnvloeden.
Laat nooit iemand in een geparkeerde auto achter. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van aan hitte gerelateerde sterfgevallen bij kinderen. In de zon geparkeerd, kan de temperatuur in uw auto in 10 minuten 20 graden F (meer dan 6,7 C) stijgen.
Het is niet veilig om een persoon in een geparkeerde auto achter te laten bij warm of warm weer, zelfs niet als de ramen zijn gebarsten of de auto in de schaduw staat. Als uw auto geparkeerd staat, moet u hem op slot doen om te voorkomen dat een kind naar binnen kan.
Doe het rustig aan tijdens de heetste delen van de dag. Als u zware activiteiten bij warm weer niet kunt vermijden, drink dan vloeistoffen en rust regelmatig uit op een koele plek. Probeer lichaamsbeweging of fysieke arbeid in te plannen voor koelere delen van de dag, zoals ‘s ochtends vroeg of’ s avonds.
Word geacclimatiseerd. Beperk de tijd die u besteedt aan werken of sporten in de hitte totdat u eraan gewend bent. Mensen die niet gewend zijn aan warm weer zijn bijzonder vatbaar voor hittegerelateerde ziekten. Het kan enkele weken duren voordat uw lichaam zich aanpast aan warm weer.
Wees voorzichtig als u een verhoogd risico loopt. Als u medicijnen gebruikt of een aandoening heeft die uw risico op warmtegerelateerde problemen vergroot, vermijd dan de hitte en handel snel als u symptomen van oververhitting opmerkt. Als u deelneemt aan een inspannend sportevenement of activiteit bij warm weer, zorg dan dat er medische hulp beschikbaar is in geval van een hitte-noodgeval.
Voorkomen is altijd beter dan genezen en de eenvoudigste manier om een zonnesteek te voorkomen, is om gehydrateerd te blijven! Met behulp van de Eco-Friendly Water Dispenser kun je jezelf en geliefden beschermen tegen de dodelijke gevolgen van de zomerzon! De Eco-vriendelijke waterdispenser is een handmatige waterdispenser die perfect is voor het leveren van flessenwater met totaal comfort en gemak. Deze praktische dispenserstopper wordt in de flesopening geschroefd en wordt ingedrukt om het water af te voeren met behulp van het effectieve pompsysteem. Een eenvoudige manier om het dragen van flessen met zwaar water en het ongemak van het afgeven van water door knijpen te vermijden, wat vaak onbedoelde druppels en morsen veroorzaakt.
Specificaties:
Materiaal: PP
BPA-vrij
Innovatief en functioneel ontwerp
Handig en makkelijk te gebruiken
Geschikt voor een standaard karaf: 2,5 – 5 – 6,5 – 8 – 10 L.
Afneembare antidruppelkraan
Mondstuk met klein schroefdraad: ø 38 mm
Mondstuk met grote schroefdraad: Ø 48 mm
3 afneembare zuigbuizen: van 17 cm tot 51 cm
Makkelijk schoon te maken
Ca. afmetingen: 8 x 16,5 x 18 cm
Verpakken in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests, Russisch , Lets)