Marina Julia Family Camping Village

 260.00

Artikelnummer: 4415202108547323 Categorie:

Beschrijving

Fantastisch waterpark in Friuliaanse natuur
Marina Julia Family Camping Village ligt in een natuurgebied aan de Adriatische kust tussen Grado en Triëst in Noordoost-Italië.
Van langzaam aflopend strand tot duikbad
Het is een goed verzorgde, rustige camping. Het eigen langzaam aflopende strand is prima geschikt voor kinderen. De hier en daar aanwezige bomen zorgen voor enige schaduw. Centraal op Marina Julia Family Camping Village liggen vijf grote zwembaden, waarvan een voor jonge kinderen. Er is een groot olympisch zwembad en een speciaal bad om in te duiken. Ook vind je een rivierbad waarin je met een band op het water drijft en een multislidezwembad, waar je met je vrienden een wedstrijdje doet wie het eerst beneden is. In het hoogseizoen zijn er zwemlessen voor jong en oud. Zowel bij het strand als het zwembad zijn er ligbedden en parasols te huur.
Speciale aandacht voor de klimtoren
Rondom het zwemgedeelte is een centrum gerealiseerd met een supermarkt, winkeltjes, restaurant met lokale specialiteiten en terrasjes. Afhaalmaaltijden zijn er ook. Verder verdient de nieuwe klimtoren voor jong en oud speciale aandacht.
Archeologische sites en het magische Triëst
Uitstapjes? Het binnenland, de talrijke (kunst)stadjes en archeologische sites. Via een schitterende kustweg kom je in het magische Triëst met het kasteel Miramare met zijn prachtige park. Verder is een bezoek aan Gorizia, Aquileia, Palmanova en natuurlijk Venetië aan te bevelen. Mogelijkheden zat…