Manchester United Shirt Thuis 2021-2022 + Ronaldo 7 (Premier League) – XXL

 104.90

Artikelnummer: 2813401054540276 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële adidas Manchester United thuisshirt 2021-2022 met de bedrukking van Ronaldo (7). In dit voetbalshirt speelt Manchester United de Premier League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende 2021-2022. Het shirt is traditioneel overwegend rood en bevat witte details. De ronde hals en de biesjes zijn in het wit. Op de linkerborst de badge van Man Utd en het adidas logo op de rechterkant. Over beide schouders zijn de drie adidas strepen op het shirt aangebracht. Midden op de borst is het logo van hoofdsponsor TeamViewer aangebracht en op de linkermouw dat naam van co-sponsor Kohler. De binnenkant van de hals bevat een gele taping met daarin een motto: ”YOUTH – COURAGE – SUCCESS.” In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de duivel uit het clublogo.
100% polyester. De Manchester United tenues zijn uitgerust met de Adidas AeroReady Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Ronaldo (7) op de achterkant van dit voetbalshirt betreft de officiële en originele Premier League bedrukking. Deze bedrukking dragen de spelers van Manchester United op het tenue tijdens de wedstrijden in de competitie.