Manchester United Shirt Thuis 2020-2021 + Pogba 6 – L

 104.90

Artikelnummer: 2813400228890254 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Manchester United thuisshirt van adidas voor volwassenen met de officiële bedrukking van sterspeler Pogba (6). In dit voetbalshirt speelt Manchester United de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende 2020-21. Het shirt is traditioneel overwegend rood en wordt gekenmerkt door de dunne zwarte en gele streepjes over het gehele shirt. Deze streepjes zijn geïnspireerd door de garens van clublogo. Op de linkerborst de badge van Man Utd en het adidas logo op de rechterkant. Over beide schouders zijn de drie adidas strepen op het shirt aangebracht. Midden op de borst is het logo van hoofdsponsor Chevrolet aangebracht en op de linkermouw dat naam van co-sponsor Kohler. Verder is dit shirt voorzien van een ronde hals. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Fernandes, Greenwood, Martial, Lingard, Rashford, Pogba, Valencia en andere sterren.
100% polyester. De Manchester United tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool® Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De achterkant van dit tenue bevat de officiële Premier League bedrukking van sterspeler Pogba (6). Dit is dezelfde originele bedrukking als de spelers op het tenue dragen tijdens de wedstrijden in de Engelse competitie en beker.