Manchester United Shirt Thuis 2020-2021 + Beckham 7 (Gallery Style) – XXL

 104.90

Artikelnummer: 2813400773290727 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Manchester United thuisshirt van adidas voor volwassenen met de gallery style bedrukking van sterspeler Beckham (7). In dit voetbalshirt speelt Manchester United de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden op Old Trafford gedurende 2020-21. Het shirt is traditioneel overwegend rood en wordt gekenmerkt door de dunne zwarte en gele streepjes over het gehele shirt. Deze streepjes zijn geïnspireerd door de garens van clublogo. Op de linkerborst de badge van Man Utd en het adidas logo op de rechterkant. Over beide schouders zijn de drie adidas strepen op het shirt aangebracht. Midden op de borst is het logo van hoofdsponsor Chevrolet aangebracht en op de linkermouw dat naam van co-sponsor Kohler. Verder is dit shirt voorzien van een ronde hals.
100% polyester. De Manchester United tenues zijn uitgerust met de Adidas Climacool® Technology, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer en moet leiden tot betere prestaties.
Bedrukking
De bedrukking van Beckham (7) betreft een speciale Gallery bedrukking. In het rugnummer is namelijk een afbeelding van Beckham verwerkt.