SKU 7905402114402709 Winkel / categorie

Magnetron Grill Grillet (11 Dingen Die U NOOIT In De Magnetron Mag Doen)

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 24.25

Beschrijving

Magnetron Grill Grillet
(11 Dingen Die U NOOIT In De Magnetron Mag Doen)
Als je constant op de vlucht bent, is het belangrijk om dingen snel gedaan te krijgen, vooral als het om eten gaat. Het lijkt erop dat hoe meer u hoeft te doen, hoe minder tijd u aan maaltijdbereiding wilt besteden. Hoewel u het misschien niet beseft, doet uw magnetron net zoveel werk als u. Hoewel het misschien wel een van de handigste apparaten is om je eten op te warmen (en een van onze favorieten ooit), wil dat nog niet zeggen dat het alles moet weerstaan. Een belangrijk onderdeel van magnetronveiligheid is weten wat wel en niet in het apparaat thuishoort. Hier zijn een paar dingen die je NOOIT in de magnetron mag doen..
********************************************
1. Aluminiumfolie
Het is leuk om vonken te zien vliegen, maar niet zozeer als het gaat om het opwarmen van je eten. Het interieur van een magnetron is eigenlijk gemaakt van metaal, waardoor het als een spiegel kan functioneren. In plaats van een reflectie van je gezicht uit te werpen, weerkaatst het metaal radiogolven of microgolven. De radiogolven zenden elektromagnetische energie uit en verwarmen uw items. Wanneer metaal in een magnetron wordt geplaatst, worden de golven van het item weerkaatst, waardoor de aluminiumfolie snel brandt en ontbrandt. Onnodig te zeggen dat dit zeer schadelijk is voor uw magnetron en erg gevaarlijk.
2. Papieren zakken
Alle papieren tassen zijn niet gelijk gemaakt. Die zak met lekkere popcorn is een beetje anders dan de bruine papieren zak die je gebruikt om je lunch mee te nemen. Popcornzakken zijn uitgerust met susceptors, een materiaal dat is gemaakt om de radiogolven van microgolven op te nemen. Typische papieren zakken, zoals die in supermarkten, hebben geen susceptoren en kunnen bij opwarming giftige stoffen en dampen afgeven. Omdat magnetrons zo snel warmte produceren, kan de zak vlam vatten.
3. Plastic zakken en plastic containers
Het is veilig om te zeggen dat je alle boodschappentassen uit de magnetron wilt houden. Bij verhitting geeft plastic bisfenol A of BPA af, een organische verbinding die wordt gebruikt om plastic helder te maken, en ftalaten, waardoor het soepel is. Volgens de Harvard Health Publication wordt aangenomen dat ‘BPA en ftalaten’ hormoonontregelaars zijn ‘. Dit zijn stoffen die menselijke hormonen nabootsen, en niet ten goede. ‘ Dus, tenzij je geïnteresseerd bent in het toevoegen van een kant van hormonen aan je restjes, breng je eten dan over naar een glazen plaat.
4. Reismokken
Typisch gemaakt van plastic of staal, mag een reismok zijn eindbestemming niet in uw magnetron brengen. Vanwege het metaal dat deel uitmaakt van de constructie van uw magnetron, voorkomen stalen bekers dat uw drank wordt verwarmd en mogelijk wrijving veroorzaken door de energie die wordt uitgestoten. Controleer voor plastic mokken de etikettering om te zien of deze ‘magnetronbestendig’ is, anders kunt u uw reismokken het beste meenemen. Het is de extra moeite waard om uw koffie in een magnetronbestendige mok te verwarmen en over te brengen naar uw go-to-to-go-mok.
5. Je favoriete shirt
Je werd wakker klaar om de wereld van vandaag aan te pakken. Om de gelegenheid te herdenken, heb je besloten je geluksshirt te dragen. Het shirt is onlangs gewassen en moet worden gedroogd, maar je droger is momenteel bezet. Als je rondkijkt, spot je je magnetron. Magnetrons verwarmen dingen. Warm betekent droog. Je hebt een droog shirt nodig. Al deze dingen zijn logisch. Het lijkt misschien de beste optie, maar dat is het niet. Bewaar je shirt en je magnetron. Wacht op de droger; je zult blij zijn dat je het gedaan hebt. (En ja, dit is iets wat mensen doen.)
6. Hardgekookte eieren
Recepten lijken overal op te duiken waarvoor een mok, een paar minuten en een magnetron nodig zijn. Omdat magnetrons op zulke hoge temperaturen koken, zou het proberen om een ei te koken een overvloed aan stoom in de schaal creëren. De stoom stijgt op in het ei en sneller dan je kunt zeggen “gekraakt”, heb je waarschijnlijk een ei-explosie om op te ruimen.
7. Hete pepers
Wie had gedacht dat een magnetron de kracht had om je tot tranen te brengen? Als je interesse hebt om wat warmte aan je warmte toe te voegen, is het gebruik van een magnetron om je paprika’s op te warmen niet zo’n goed idee. Ze kunnen niet alleen mogelijk vonken en brand veroorzaken, maar wanneer u de magnetron opent, kunnen chemicaliën die vrijkomen uit de paprika’s ervoor zorgen dat u stikt en zelfs uw ogen verbrandt. Het is een proces dat lijkt op pepperspray, dus houd daar rekening mee voordat je die paprika’s in je magnetron doet.
8. Piepschuim in de magnetron
Hoewel restjes van restaurants er een eeuwigheid in hebben geleefd, horen containers van piepschuim, beter bekend als piepschuim, niet in je magnetron. Het materiaal is niet alleen moeilijk biologisch afbreekbaar, maar bij verhitting in de magnetron kan het schuim gaan smelten, waardoor chemicaliën in uw voedsel kunnen vrijkomen. En als de inhoud binnenin heet genoeg is, kan uw voedsel door de verpakking smelten. Aan de positieve kant zijn er enkele polystyreenschuimcontainers die in uw magnetron kunnen worden gebruikt; zorg ervoor dat u leest voordat u opwarmt.
9. Dekselloze containers
Tenzij je er echt van houdt om een dag te maken met het opruimen van zware rotzooi, is het raadzaam je eten af te dekken voordat je het in de magnetron plaatst. De warmte die vrijkomt bij het opwarmen van dat bord spaghetti kan ervoor zorgen dat je onbedekte gerecht gaat sudderen, rondspringen en zelfs tot ontploffing komen. Vermijd een meltdown van Marinara. Houd gerechten afgedekt met een magnetronafdekking of magnetronbestendig materiaal.
10. Chinese meeneemdozen
Nadenken over het opwarmen van de smakelijke kip van General Tso van gisteravond? Zorg ervoor dat u het uit de doos haalt. Typisch Chinese meeneemdozen bevatten een dunne metalen handgreep, die het niet goed doet met een magnetron. Bij verhitting kan de bedrading vonken of vlammen veroorzaken. Het ergste van alles is dat je gewoon een bestelling van de kip van generaal Tso hebt verspild.
11. Helemaal niets
We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je hebt je gedachten op één ding en begint dan met een ander, of misschien was je gewoon in een soort “laten we kijken wat er gebeurt” stemming. Het inschakelen van uw magnetron zonder iets erin te plaatsen, is een zekere manier om uw apparaat te verpesten. In feite kan het tot puin worden geblazen. De vrijgekomen microgolven moeten ergens heen kunnen. Zonder bestemming stuiteren de golven tegen elkaar en worden ze geabsorbeerd door de magnetron, waardoor deze verbrandt.
Als het op microgolven aankomt, is het het beste om het simpel te houden. Vergeet niet dat ze zijn gemaakt om je eten te verwarmen, niet om het ingewikkeld te maken. De volgende keer dat u overweegt iets in de magnetron te doen waarover u twijfelt, praat er dan over met uw oven of fornuis. Ze missen je.
Denk je dat je alles weet wat je wel en niet in je magnetron moet doen? Lees nog meer items die je nooit mag vernietigen.
Een ding waarvan u zeker kunt zijn dat het veilig in de magnetron kan worden gedaan, is onze Magnetron Grill Grillet. Een uiterst nuttige magnetrongrill voor gezonder en rommelvrij koken met grotere snelheid en gemak. Dankzij het innovatieve ontwerp van de contactgrill kunnen gerechten tegelijkertijd aan beide kanten worden gekookt. Ideaal voor worstjes, burgers, spek, groenten, kip, vis etc. Het is ook perfect voor het roosteren van sandwiches. Bovendien is het heel eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te demonteren en schoon te maken.
Specificaties:
Materiaal:
Siliconen
Staal
BPA-vrij
PFOA-vrij
Innovatief en functioneel ontwerp
Antiaanbaklaag
Kook met minder vet
Rook- en geurvrij
Siliconen handvatten en afdichting
Max temperatuur: 240 ºC
Comfortabel, eenvoudig en veilig gebruik
Gemakkelijk te demonteren en schoon te maken
Geschikt voor vaatwassers
Licht en overzichtelijk
Neemt weinig ruimte in beslag
Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen
Ca. afmetingen: 15 x 19,4 x 5,8 cm
Verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests , Russisch en Lets)