Liverpool Shirt Thuis 2021-2022 + Virgil 4 – L

 104.90

Artikelnummer: 2813400597174484 Categorie:

Beschrijving

Dit is het Nike Liverpool thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen met de officiële bedrukking van Virgil (4). Dit tenue wordt door de club gedragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden op Anfield gedurende 2021-2022. Het voetbalshirt is dit seizoen is traditioneel rood van kleur en bevat dit seizoen fel rode details. De fel rode kleur komt terug bij de ronde hals en de biesjes. Verder wordt het Liverpool thuisshirt gekenmerkt door diagonale strepen met daarin een klein bliksemschichtje. Op de borst staan de logo’s van Liverpool en Nike in het wit en op het midden van het tenue prijkt sponsor Standard Chartered. De linkermouw bevat het logo van Expedia. De achterkant van het shirt bevat in de nek twee vlammen met het getal 96 ertussen, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen supporters van Liverpool.
100% polyester. Dit tenue is uitgerust met de Nike Dri-Fit technology. Dit systeem is in het tenue verwerkt en zorgt voor het transport van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie.
Bedrukking
De bedrukking van Virgil (4) op de achterkant van dit voetbalshirt betreft de officiële en originele Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen tijdens de Premier League wedstrijden.