Liverpool Keepersshirt 2021-2022 + A. Becker 1 – XXXL

 109.90

Artikelnummer: 2813401459249245 Categorie:

Beschrijving

Dit is het officiële Nike Liverpool keepersshirt 2021-2022 voor volwassenen met de officiële bedrukking van A. Becker (1). Dit keeperstenue dragen de keepers van Liverpool FC tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League thuiswedstrijden op Anfield Road gedurende 2021-2022. Het Liverpool keeperstenue is dit jaar groen en wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten. Deze ruiten hebben verschillende tinten groen en in de lijnen zijn diagonale, verticale en horizontale lijnen verwerkt. Alle logo’s op het tenue zijn zwart. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Sponsor Standard Chartered prijkt op het midden van het tenue. De achterkant van het Liverpool voetbalshirt is volledig groen. Daarnaast bevat het tenue een hoge, ronde hals.
100% polyester. De Liverpool FC tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.
Bedrukking
De bedrukking van A. Becker (1) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen dit seizoen.