Liverpool Dri-Fit ADV Match Shirt Thuis 2022-2023 – L

 139.95

Artikelnummer: 2813401251991760 Categorie:

Beschrijving

Dit is de authentic versie van het Liverpool thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. De authentic Dri Fit ADV. versie van het voetbalshirt is de versie van het voetbalshirt die de spelers van Liverpool ook daadwerkelijk dragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden op Anfield gedurende 2022-2023. Het voetbalshirt dit seizoen bevat de traditionele rode kleur en bevat dit seizoen strak design met weinig details. De biesjes zijn voorzien van een YNWA (You Never Walk Alone) print. Verder bevat het Liverpool voetbalshirt een ronde hals. Op de borst staan de logo’s van Liverpool en Nike in het wit en op het midden van het tenue prijkt sponsor Standard Chartered. De achterkant van het shirt bevat in de nek twee vlammen met het getal 97 ertussen, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen supporters van Liverpool. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Luis Diaz, Salah, Van Dijk, Thiago, Firmino, Keita, Mane en nog meer sterspelers.
Extra informatie Nike Dri-Fit ADV Match voetbalshirts
De Dri-Fit ADV Match voetbalshirts van Liverpool bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri-Fit ADV technology. Dri-Fit ADV levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Dri Fit ADV. voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Bovendien drogen voetbalshirts met Dri-Fit ADV 25% sneller dan zijn voorgangers, waardoor je licht blijft tijdens de wedstrijden of trainingen. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
Het is mogelijk dit voetbalshirt te bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor gebruiken we de officiële en originele Premier League bedrukking die de spelers ook op het shirt dragen in de Premier League wedstrijden.