Liverpool Dri Fit ADV Match Shirt Thuis 2021-2022 + Alexander Arnold 66 – S

 129.90

Artikelnummer: 2813400642448063 Categorie:

Beschrijving

Dit is de authentic versie van het Liverpool thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen met de officiële bedrukking van Alexander-Arnold (66). De authentic Dri Fit ADV. versie van het voetbalshirt is de versie van het voetbalshirt die de spelers van Liverpool ook daadwerkelijk dragen tijdens de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League wedstrijden op Anfield gedurende 2021-2022. Het voetbalshirt is dit seizoen is traditioneel rood van kleur en bevat dit seizoen felrode details. De felrode kleur komt terug bij de ronde hals en de biesjes. Verder wordt het Liverpool thuisshirt gekenmerkt door diagonale strepen met daarin een klein bliksemschichtje. Op de borst staan de logo’s van Liverpool en Nike in het wit en op het midden van het tenue prijkt sponsor Standard Chartered. De achterkant van het shirt bevat in de nek twee vlammen met het getal 96 ertussen, verwijzend naar de bij het Hillsborough drama omgekomen supporters van Liverpool.
Extra informatie Nike Dri-Fit ADV Match voetbalshirts
De Dri-Fit ADV Match voetbalshirts van Liverpool bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Dri-Fit ADV technology. Dri-Fit ADV levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Dri Fit ADV. voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers. Hierdoor valt het voetbalshirt strak om het lichaam en heb je nog meer bewegingsvrijheid. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Bovendien drogen voetbalshirts met Dri-Fit ADV 25% sneller dan zijn voorgangers, waardoor je licht blijft tijdens de wedstrijden of trainingen. Kortom, voordelen alom. Het mesh desgin rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen. Het logo van de voetbalbond betreft een 3D logo, welke nog lichter is dan voorheen.
Bedrukking
De bedrukking van Alexander Arnold (66) op dit voetbalshirt betreft de officiële en originele Premier League bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het tenue dragen tijdens de Premier League wedstrijden.