SKU 7905402109767998 Winkel / categorie

Lazy Bekerhouder Cowboy Feesthoed

Richtprijs (kijk verder voor de actuele prijs en voorraad):

 25.95

Beschrijving

Geef je cowboykostuum meer pit en breng het kostuum naar een hoger niveau voor je volgende Cowboy en Indianen verkleedfeestje! Deze Cowboyhoed, ontworpen als drankjeshoed, zal je zeker bovenaan het lijstje van ‘beste kostuum’ zetten!
Deze IPRee® Lazy Bekerhelm kan tot wel twee drankjes aan elk kant van de drankjeshoed vasthouden, waardoor je twee keer zoveel drankjes dan normaal kan drinken dan dat je anders zelf je drankjes moest vasthouden (hoe ouderwets!). Heb je handen vrij waarmee je je favoriete snacks kunt pakken terwijl je deze IPRee® Lazy Drankjeshoed draagt!
Deze cowboyhoed komt met een buisje aan elke kant dat verbonden is aan je drankjes zodat je makkelijker zonder handen kunt drinken! We maakten geen grapje toen we zeiden dat je je handen vrij zult hebben om je favoriete snacks te pakken met deze drankjeshoed!
De buis is gemaakt van voedselveilig materiaal, dat veilig, niet giftig en milieuvriendelijk is. Veilig voor zowel volwassenen en kinderen en eenvoudig schoon te maken zodat je hem weer kunt hergebruiken.
Deze IPRee® Lazy Drankjeshouder Helm is een bierhoed die geweldig is voor eigen gebruik bij een verkleedfeestje maar ook als je gewoon thuis blijft en voetbal wil kijken! Ook een cool en leuk cadeautje voor verjaardagen of andere gelegenheden.
De bierhoed komt in een ‘one size fits all’ maat met aanpasbare riempjes aan de binnenkant zodat hij bij elke hoofdvorm en –grootte past.
Beschrijving:
Materiaal: PP + PVC + PE
Kleur: Zwart, Rood
Grootte: 39x27x16 cm / 15.35×10.63×6.30 inch
Levertijd: 3-14 werkdagen